Порошенко призначив головою Хмельницької ОДА Лозового з ТОВ «Епіцентр» родини регіоналів Герег

  • 21 мая 2018, 10:11
  • 2823

Президент Петро Порошенко призначив на посаду голови Хмельницької облдержадміністрації Вадима Лозового.

Глава держави повідомив про це 19 травня 2018 року під час візиту на Хмельниччину та спілкування з активом області.

«Підтримав пропозицію уряду, яку було внесено щодо призначення Лозового на посаду голови Хмельницької ОДА. Указ президента з цього приводу підписано. … Моя мотивація під час вибору (Лозового на посаду глави ОДА — ред.) було те, що він представляє реальну економіку, і це перше завдання, яке я ставлю як президент — принципове забезпечення зростання економіки, залучення інвестицій, підвищення зарплат. Робити все, щоб забезпечити на Хмельниччині інвестиційний та економічний бум», — зазначив Порошенко.

Говорячи про екс-очільника області Олександра Корнійчука, Порошенко подякував йому «за важливу роботу, яку він виконував» і повідомив, що Корнійчук «переходить на іншу роботу».

«Ми з ним провели консультації… Він переходить на іншу роботу, залишаючись в орбіті президента. Буде радником президента України. І зараз отримає ще інші напрямки відповідальності», — повідомив Порошенко.

Вадим Лозовий - депутат Хмельницької облради VII скликання, позапартійний, 1971 р.н. Заступник генерального директора ТОВ «Епіцентр», раніше працював директором гіпермаркету «Епіцентр К» на проспекті Палладіна у Києві.

Обраний до облради від Хмельницької обласної організації партії «За конкретні справи», є керівником депутатської фракції цієї ж партії, член депутатської групи «Захист прав власників земельних паїв».

Очолює постійну комісію облради з питань економічного розвитку, промисловості, підприємництва, енергетики, транспорту та зв’язку.

16 травня колишній глава Хмельницької ОДА Олександр Корнійчук повідомив, що йде у відставку, причини звільнення Корнійчук не вказав.

Корнійчука було призначено головою Хмельницької ОДА у квітні 2016 року.

Теги
Назначение
Лазовой
Порошенко