“Кривавий мерзотник і душогуб правил 5 років Україною. Будьте пильні! Поки Порошенко на волі, рівень терористичної загрози в Україні позамежний”

  • 20 декабря 2019, 9:47
  • 4385

Посилаючись на достовірні джерела й факти, ми змушені попередити кожного громадянина нашої країни, що в Україні можуть здійснити серію кривавих терактів з метою дестабілізації внутрішньої ситуації та з метою посіяти хаос і недовіра до правоохоронних органів.

Ми зобов’язані попередити, оскільки це може зірвати плани бойовиків, які задумали ці жахливі речі в нашій країні.

За нашими даними підручні бойовики екс-президента України Петра Порошенка можуть здійснити серію ужасаных терактів, щоб перевести Україну в площину хаосу, ворожнечі, недовіри і жаху. Цю мету переслідує Порошенко, щоб вивести себе з фокусу уваги кримінального переслідування і подальшої посадки в карцер.

Ви подумаєте, що це агенти Кремля пишуть, що це неможливо, що Порошенко не може здійснити теракти, оскільки він патріот.

Теракти в Україні можливі як ніколи

Це не так. Порошенко вкрай небезпечний бандит, який досі поневіряється на волі. За версією сотень ЗМІ, журналістів, депутатів, активістів і багатьох експертів саме Петро Порошенко стоїть за кривавих терактів в центрі Києва, в результаті якого загинув Павло Шеремет. Також відомо, що підручні бойовики олігарха здійснили не один підрив і теракт. Це їх почерк і зараз вони небезпечні як ніколи!

Ось що пише відомий на всю країну юрист Андрій Портнов про теракт, в результаті якого загинув Шеремет:

«Шановні журналісти, інформую, що у справі Павла Шеремета, працівники Департаменту захисту національної державності (департамент Т СБУ) в період правління Василя Грицака вилучили сервера відеокамер в районі вибуху журналіста і пізніше повернули їх власникам вже повністю стертими, відформатованими, а в деяких випадках і заміненими на нові. Крім того, слідство має докази про співпрацю та офіційної агентурній роботі в департаменті Т СБУ трьох затриманих підозрюваних у вбивстві журналіста. Також нагадую, що дотепер абсолютна більшість причетних до цього функціонерів СБУ продовжують працювати в СБУ і зараз».

Як відомо, саме Порошенко контролював СБУ всі 5 років і немає ніяких сумнівів, що саме він стоїть за терактом.

Про це власне відкрито пишуть центральні засоби масової інформації України:

Про це ж відкрито говорить на камеру депутат Верховної Ради України Ілля Ківа посилаючись на свої джерела в оточенні Авакова:

Дорогі друзі, ви собі навіть не уявляєте, який кривавий мерзотник і душогуб правил 5 років Україною. Ви навіть не уявляєте, на що він здатний зараз, коли його як щура загнали в кут.

Будьте пильні! Поки Порошенко на волі, рівень терористичної загрози в Україні позамежний. Можливі теракти у великих туристичних містах. Серед них Львів, Київ, Одеса. Найбільша загроза у Львові.

Теги
Теракти
Попередження
Шеремет
Аваков
Порошенко
Петро