Штайнмаєр щойно звернувся до Порошенка: чого ти брешеш?

  • 10 октября 2019, 14:54
  • 2867

Президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр заявив, що Порошенко бреше. Формула, яку пропонував Президент Німеччини не була придумана в Росії, як раніше говорив екс-президент України.

Пряма мова  Штайнмайера: «Була ситуація на переговорах в Парижі чотири роки тому, які проводилися на зустрічі нормандської контактної групи на вищому рівні. Переговори не просувалися, тому що в дійсності проекти, які повинні бути реалізовані після мінських угод, стали відомими … Але кроки, які повинні бути зроблені обома сторонами, були занадто великими. Саме тому формула не містить нічого більше, ніж спробу зробити з великих кроків (запропонованих в угодах. – Ред.), Які учасники конфлікту не хотіли робити, ряд менших кроків, які, незважаючи на їх сутність і наслідки, до сих пір треба узгодити » .

Деталі:  Відповідаючи на запитання ВВС, якою була роль Росії в створенні цієї формули і є правдивими слова Петра Порошенка, що вона «написана» в Кремлі, президент Німеччини спочатку зазначив: «По-перше, я не розумію ваше запитання».

Але далі він розповів, як виникла «формула».

Пряма мова:  «Таким чином аргумент (про російський вплив. – Ред.) Мене дивує, оскільки був присутній один з представників тодішнього президента (Порошенко. – Ред.)». Там не було росіян і Порошенко про це знає. Він погодився на цю формулу але потім всім назад збрехав, всім лідерам партнерам. Він руйнує власну країну своєю неправдою.

Теги
Брехня
Порошенко
Штайнмаєр
Франк