Таке може бути тільки в Україні! Волинську митницю очолив посадовець покараний за контрабанду бурштину

  • 18 февраля 2019, 10:01
  • 3390

Виконувачем обов’язків начальника Волинської митниці ДФС став начальник управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Євген Шелігацький, який в 2016 році отримав догану через пропуск через кордон рекордної партії бурштину.

Інформацію про призначення в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини підтвердила головний державний інспектор з питань доступу інформації Волинської митниці ДФС Валентина Черниш.

До цього Євген Шелігацький встиг попрацювати на Волинській митниці, згодом очолив управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Тернопільської митниці ДФС. Проте не минуло й тижня, як в червні він повернувся на Волинь, але вже не в статусі виконувача обов’язків, а заступником начальника Волинської митниці.

Нагадаємо, 4 липня Кабінет Міністрів України за поданням керівника ДФС і в.о. Міністра фінансів прийняв рішення про призначення двох в.о. заступників голови ДФС. На посади призначені Євген Бамбізов, який очолював Офіс великих платників податків Державної фіскальної служби, та Віктор Кривіцький, який до призначення очолював Волинську митницю ДФС.

Теги
Контрабанда
Митниця
Волинь
Шелигацкий_Евгений_Сергеевич