"Якщо Ростов не прийматиме..." - блогер

  • 24 января 2018, 9:24
  • 2620

Безсумнівно, СХЕМИ провели чудове розслідування щодо вояжу Петра Порошенка і його челяді на Мальдівські острови. Єдине, що мені в ньому не вистачає - конкретної назви острову, на якому саме перебував наш презизидент і головнокомандувач з родиною. Це було б чудовим мазком до завершення картини. І ось чому!

NB! Mykhailo Tkach. Вибачай, Михайле, все встановлено: отель Cheval Blanc на острові Ранделі (Randheli). Бо є ще курорт Cheval Blanc Spa на Мальдівах. Він також продається.

Оскільки Петро Олексійович починає розуміти, що другий президентський термін йому не світить, а народний гнів зростає і кари за усі викрутаси йому не оминути - смію припустити, що політ Петра Олексійовича і його родини на Мальдіви - це була репетиція втечі з держави. Адже ж він розуміє, що Ростов для нього не є доброю перспективою.

А от Мальдіви Порошенку б дуже пасували. Річ у тому, що зараз на архіпелазі продається у приватну власність, щонайменше, сім ( 7 !!!) островів придатних для розкішного життя з уже розбудованою інфраструктурою, питтєвою водою, електрикою, мобільним зв'язком, причалами для катерів, яхт, гідролітаків...

Найнижча ціна одного з островів, що виставлені на продаж всього 2 760 000 доларів. Найвища - 15 000 000 доларів. Приміром острів Маареха (Maareha Island), що на фото, коштує зараз 9 900 000 $.

Якщо мої припущення мають якийсь реальний грунт, то складаються й інші пазли. А саме, несподіваний політ п'ятого січня арендованого авіалайнера "Falkon 7X" з аеропорту Хулуле - Мале (Мальдіви) до Турину (Італія). Літав за грошима, щоб розрахуватись, або внести завдаток за куплений острів.

Як вам така версія? Тим більше, що Мальдіви не мають жодних угод на розшук з Інтреполом, політичний притулок питати непотрібно, адже ти власник свого острову. Чим не вихід?

Руслан Демчук, опубліковано на сторінці автора в Facebook.

Теги
Мальдивы
Порошенко
Демчук