Луценко не вірить у перемогу Порошенка, тому хоче від нього піти – політолог

  • 25 сентября 2018, 12:47
  • 2128

Генеральний прокурор Юрій Луценко не вірить у політичну перемогу чинного президента України Петра Порошенка, оскільки хоче піти з його команди.

Таку думку висловив політолог Вадим Карасьов у коментарі телеканалу NewsOne.

Експерт нагадав, що Луценко був у багатьох тимчасових союзах і він "вважає, що саме такі мезальянси приносять йому користь і політичний успіх".

"Свого часу Луценко пішов від Мороза (колишній глава Верховної Ради і лідер "Соцпартії" Олександр Мороз – ред.), потім від Тимошенко, потім – ще від людей, які дуже йому допомагали, коли він був за ґратами. Потім він приєднався до Порошенка", – заявив він.

Тому, вважає Карасьов, з огляду на політичну біографію Луценка, цілком можливо, що генпрокурор піде з команди президента й приєднається до мера Києва Віталія Кличка.

"Луценко вважає, що його зоряний час ще попереду і починає самостійну гру", – переконаний політолог.

Крім того, Карасьов також вважає, що не увійде до команди чинного президента й прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Нагадаємо, генпрокурор Юрій Луценко нещодавно заявив, що не братиме участі в роботі виборчого штабу президента Петра Порошенка й після президентських виборів планує повернутися до політичної діяльності.

Теги
Карасев
Порошенко
Луценко
ГПУ