Холодницький рятує людей "Народного фронту" і Мартиненка від тюрми – Лещенко

  • 25 июля 2018, 12:26
  • 2291

Народний депутат України Сергій Лещенко заявив, що підлеглі голови Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назара Холодницького при його мовчазній згоді рятують від тюрми людей "Народного Фронту" і екс-нардепа Миколи Мартиненка.

Відповідну заяву Лещенко зробив в ефірі 24 каналу.

"Холодницький уже не приховуючись розмінює справи на гарантії власної недоторканності у майбутньому", – заявив Лещенко.

При цьому він наводить приклад розслідування справи по зловживанням керівництва акціонерного товариства "Об’єднаної гірничо-хімічної компанії", які призвели до збитків у майже 300 млн гривень.

За словами нардепа, після Революції Гідності підприємство було віддано на проїдання "Народному Фронту", куратором став відомий всім "смотрящий" та на той момент народний депутат Микола Мартиненко, який посадив туди своїх менеджерів. В січні 2017 року трьом з них повідомили про підозру у зловживаннях, але наразі підлеглі Холодницького роблять все, аби врятувати їх від реального покарання.

"Народному фронту" вигідно, щоб Холодницький зберіг за собою посаду", – сказав Лещенко.

Нагадаємо, як САП закрила кримінальне провадження проти сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова – Олександра і колишнього заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря через відсутність доказів їх провини.

Теги
Мартыненко
Тюрьма
Спасение
Холодницкий
Лещенко