НАБУ до відома. Дещо про статки керівника Департаменту нагляду за додержанням законів у кримінальному проваджені та координації правоохоронної діяльності Генеральної прокуратури України Володимира Бедриківского

  • 20 марта 2018, 11:05
  • 4712

Володимир Бедриківский має в ГПУ репутацію “сірого кардинала”, “касира з Різницької” та “консільєрі”. Людини, якій повністю довіряє Луценко, у тому числі і із-за своєї абсолютної юридичної неписьменності. А також людини, яка відкриває і закриває кримінальні провадження виключно з метою на цьому заробити. Такий підхід до справи давно зблизив Бедриківського з його незмінним шефом Луценком. Останній теж не наймався любити Батьківщину безкоштовно, підтвердивши своє кредо в період керівництва правоохоронними органами аж при трьох режимах. Але, про все по порядку.

Володимир Бедриківський народився у Заліщиках Тернопільської області. Після закінчення школи працював електриком та інструктором зі спорту на туристичній базі «Дністрянка».

У 1982—1984 роках проходив службу в лавах Збройних сил СРСР.

У 1985 році став курсантом Івано-Франківської спеціальної середньої школи міліції, працював на посаді дільничного інспектора міліції Борщівського РВВС Тернопільської області.

У 1991 році закінчив Київську вищу школу МВС СРСР, після чого проходив службу в Міжрегіональному управлінні по боротьбі з організованою злочинністю МВС України, а згодом обіймав посади оперуповноваженого, старшого оперуповноваженого в особливо важливих справах, заступника начальника відділу та начальника відділу в ГУБОЗ МВС України.

У 1999 році закінчив Київський державний університет імені Т. Г. Шевченка за спеціальністю «Правознавство та міжнародні економічні відносини».

У лютому 2006 року призначений начальником УМВС України в Житомирській області. У серпні того ж року підвищений до звання генерал-майора міліції, а в грудні удостоєний почесного звання «Заслужений юрист України».

25 січня 2008 року призначений виконуючим обов’язки начальника ГУБОЗ.

З березня 2008 року по березень 2010 року обіймав посаду першого заступника Міністра внутрішніх справ України. У серпні 2008 року отримав спеціальне звання генерал-лейтенанта міліції, а рік потому — генерал-полковника.

У 2012 році висував свою кандидатуру на виборах до Верховної ради України по 167-му одномандатному виборчому округу. Посів друге місце, набравши 16,01% голосів. На час висування працював професором кафедри кримінального права приватного вищого навчального закладу «Київський міжнародний університет».

У 2016 році очолив Департамент нагляду за додержанням законів у кримінальному проваджені та координації правоохоронної діяльності Генеральної прокуратури України.

Тобто, весь свій трудовий шлях Бедриківський В.В. провів в лавах МВС України та на державній службі, що не завадило накопити його родині великий обсяг нерухомого майна.

Його дружина – Інна Леонідівна лише в 2016 році зареєструвалась приватним підприємцем.

Майно родини Бедриківських зазначено в деклараціях останнього:

- Будинок площею 583,3м2 за адресою: Київська область, Вишгородський район,

- с. Нові Петрівці садівницьке товариство «Джерело» (власником якого зазначена його мати – Бедриківська Маїна Михайлівна), розташований на двох земельних ділянках 0,1181 га та 0,0865 га. (власником яких також зазначена його мати – Бедриківська Маїна Михайлівна);

- Дві земельні ділянки площею по 0,119 га, розташовані біля вищевказаного будинку;

- Квартира площею 67,4 м2 за адресою: м. Київ, вул. Мельникова, буд. 63;

- Автомобіль LEXUS LX570, 2011 року;

- Мисливська зброя, коштовний годинник та антикварний виріб.

Також частина майна родини Бедриківських зареєстрована та його сина – Олександра Володимировича (відомості про якого відсутні в декларації Бедриківського В.В.), а саме:

- Дві земельні ділянки площею 0,119 га та 0,1189 га розташовані біля будинку Бедриківського В.В.;

- Квартира площею 143,7 м2 за адресою: м. Київ, Кудрявський узвіз, буд. 3-А;

- Автомобіль Volkswagen Touareg.

АЛЕ, ВИЯВЛЯЄТЬСЯ І ЦЕ ЩЕ НЕ ВСЕ.

Родина Бедриківського В.В. володіє ще рядом об’єктів нерухомості, оформлених на його брата (Бедриківського Віталія Володимировича,

01.08.1958 р.н., ІПН 2139707396), батька (Бедриківського Володимира Володимировича, 17.02.1931 р.н., ІПН 1137009733) та його другу дружину (Бедриківську Павліну Степанівну, 26.10.1946 р.н., ІПН 1710007386).

Зокрема:

у 2008 році (Бедриківський В.В. обіймав посаду – Першого заступника Міністра внутрішніх справ України – начальника Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю), його брат (має домоволодіння та цех по виготовленню пиломатеріалів у м. Кам’янець – Подільський Хмельницької області) прописується за місцем реєстрації родини Бедриківського В.В. та незабаром безкоштовно отримує від головного управління житлового забезпечення м. Києва елітну квартиру в м. Києві в будинку 4-Б по вулиці Івана Франка (Ambassador House), площею понад 166 м2 (вартість квартири на сьогодні складає понад 1,5 млн. доларів США), а вже після оформлення права власності на квартиру перереєструється за місцем попередньої реєстрації;

- квартира, в якій зараз проживає мати Бедриківського В.В. у м. Чернівці на проспекті Незалежності, будинок 92з, також отримана останньою безкоштовно на початку 2010 року на підставі рішення Виконавчого комітету Чернівецької міської ради;

- на батька оформлено право власності на комплекс нежилих приміщень за адресою: Тернопільська обл., Заліщицький р., м. Заліщики, вулиця Бандери С., будинок 4ж (площа – невідома) придбаний у вересні 2009 року (наразі за вказаною адресою знаходиться комплекс складських приміщень та супермаркетів);

- другій дружині батька Бедриківського В.В. рішенням Заліщицької міської ради Заліщицького району Тернопільської області в грудні 2016 року безкоштовно передані у власність комплекс нежилих приміщення за адресою: Тернопільська обл., Заліщицький р., м. Заліщики, вулиця 40 років Перемоги, будинок 16 Б-Д загальною площею понад 290 м2.

ТОБТО, ВИЯВЛЯЄТЬСЯ ЗА РОКИ ЗРАЗКОВОЇ СЛУЖБИ В ЛАВАХ МВС УКРАЇНИ МОЖЛИВО НЕ ТІЛЬКИ ПОВНІСТЮ ЗАБЕЗПЕЧИТИ СВОЄ ЖИТТЯ, А Й ЖИТТЯ УСІХ ЧЛЕНІВ СВОЄЇ РОДИНИ, ЗАЗДАЛЕГІДЬ ПРАВИЛЬНИМ ЧИНОМ ОФОРМЛЮЮЧИ ПРАВО ВЛАСНОСТІ НА КОЖНОГО З НИХ.

Теги
Авто
Недвижимость
Взятки
Бедриковский