На Житомирщині агрорейдер захопив поля сільгосппідприємства

  • 29 сентября 2017, 7:31
  • 2601

За ніч без відома законних власників у приватного сільгосппідприємства “Троянівське” у селі Великі Низгірці Бердичівського району Житомирської області в електронному реєстрі змінили засновника та керівника, а на поля компанії озброєні особи завезли комбайни. Про таку схему рейдерського захоплення стало відомо активістам “Стоп корупції”.

“Ми виїхали на місце і від представників компанії дізнались усі деталі.

Напередодні вранці бухгалтери фірми не змогли зайти в електронну програму нібито через зміну інформації про власників. Пізніше з’ясувалось, що за ніч в електронному реєстрі змінили дані про засновника та директора.

Дивним чином засновником сільгосппідприємства став житель Донецька, про якого колективу фірми нічого не відомо. Коли ми виїхали на поля компанії, побачили там озброєних осіб, які завезли на територію свою техніку.

Поліція, яку викликали на місце, зволікала і не намагалась з’ясувати обставини конфлікту. На адресу директора “Троянівського”, за словами працівників фірми, почали надходити погрози фізичної розправи та почалось стеження. За інформацією колективу “Троянівського”, за рейдерським захопленням стоїть скандально відомий у регіоні агромагнат Дмитро Колесник, який був головним бенефіціаром агрохолдингу ПАТ “ТАКО”, який згодом був перейменований на “АСТ” (“Аграрні Системні Технології”) розповіли журналісти  з місця подій.

Представники “Троянівського” уже звернулись із заявами у компетентні органи та чекають на реакцію правоохоронців.Журналісти продовжують слідкувати за розвитком подій.

Теги
Зміна
Власники
Сільгоспідприємство
Житомир